testaus

MOI!

Nimeni on Annika Jermyn. Olen fysioterapeutti ja aiemmalta ammatiltani muotoilija. Minulla on kokemusta monelta erikoisalalta, mutta osaamiseni keskiössä on aina kokonaisvaltainen kohtaaminen eli psykofyysinen fysioterapia. Hyödynnän työssäni myös aiempaa osaamistani, joten olen oikeastaan designer terapeutti.

Olen myös koulutettu Mindfulnessohjaaja sekä Hengityskouluohjaaja. Integroin näitä metodeja kaikkeen työhöni, mutta voit myös tulla luokseni opiskelemaan kurssimuotoisesti juurikin näitä tiettyjä taitoja. Jaan kanssasi kaikkea osaamistani, mutta en sanele ohjeita yläpuolelta, vaan kuljen rinnallasi. Autan sinua kohtaamaan haasteesi ja löytämään voimavarasi. Luomme yhdessä yksilölliset työkalut sinun arkesi tueksi.

Osaamiseni on monipuolista. Olen työskennellyt myös erikoissairaanhoidossa, joten mikäli sinulla on taustalla esimerkiksi jonkinlainen neuro, reuma, keuhko, sydän tms. diagnoosi, osaan huomioida sairauksien fysiologiset vaikutukset ja tukea toimintakykyäsi olennaisin osin. Mikäli haasteesi liittyvät mielialaan, jaksamiseen tai vireystiloihin, jonkin sairauden tai yksinkertaisesti eletyn elämän tuottamana, ymmärrän sujuvasti ja hyödynnän ketterästi kehon ja mielen vuorovaikutusta.

Kokonaisvaltaisessa fysioterapiassa ei ole tarpeellista tuijottaa diagnooseja tai rajata tarpeitasi ja toiveitasi minkäänlaiseen laatikkoon. Voit saapua vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet, kokonaisena.